shaping new tomorrow

Shaping New Tomorrow

nygaards-sedler.dk
2. marts 2021 0 Comment

Shaping New Tomorrow er det kendte danske tøjfirma, der har specialiseret sig i herretøj af bedste kvalitet til overkommelige priser. At Shaping New Tomorrow (endnu) ikke fører tøj til kvinder, betyder på den anden side ikke, at kvinderne ikke handler hos dem. Faktisk viser firmaets undersøgelser, at omkring halvdelen af kunderne netop er kvinder – som køber tøj til deres mænd.

Altså har de ramt et centralt punkt på markedet for herretøj, fordi de både appellerer til mændene, der skal bruge tøjet, og samtidig til kvinderne, der gerne ser deres mænd iført netop dette tøj. Kundekredsen er derfor på en måde blevet fordoblet. Hvilket kan ses på omsætning og indtjening.

Brandet er vokset helt vildt siden starten i 2015. Deres tøj sælges nu ikke blot i Danmark, men reelt over det meste af verden. Men hvad er det så, dette fantastiske danske tøjfirma har at byde på, der kan skabe vækst på over 200% fra det ene år til det andet? Konceptet er egentlig ganske simpelt.

Stil og komfort

Ofte er det simple jo det mest effektive. Shaping New Tomorrow arbejder med det koncept, at de tilbyder herretøj, der på én og samme tid skal være stilfuldt og samtidig virkelig behageligt at have på. Derfor ligger fokus på at kombinere stil med udvalgte materialer og en pasform, så brugerne af tøjet føler sig tilpas.

Dette er virkelig lykkedes til fulde. For det første stilen: de har fundet balancen mellem det klassiske og det trendy. Deres herretøj kan derfor opleves som ‘moderne’, mens det samtidig fastholder sin egen stil. Også når sæsonen og moden skifter. Det er altså tøj, der holder, på flere måder.

shaping new tomorrow

Bæredygtighed

Denne bæredygtighed går igen i tøjets kvalitet. Materialerne udvælges med omhu for at give størst mulig komfort, men samtidig for at tøjet skal kunne holde. Det kendte brand har aftaler med producenter i Portugal, hvor solide familieforetagender med mange generationers erfaring står for fremstillingen.

Altså får du – eller din mand, hvis du er kvindelig kunde – glæde af dette tøj i lang tid fremover. Tøjet holder både rent fysisk, fordi det er slidstærk kvalitet, og stilmæssigt fordi det er designet til at være trendy og tidløst i ét sammenhængende udtryk. Dette gælder også i forhold til årstider.

Lidt, men godt

Da dette udelukkende handler om herretøj, og om herretøj af den stilfulde slags, er sortimentet forholdsvis smalt. Her er bukser, blazere, jakkesæt, skjorter, sweatshirts, t-shirts og en smule accessories, blandt andet slips. Og i hver kategori finder du maksimalt en snes varer, ofte langt færre. Altså: Lidt, men godt.

Det Perfekte Tøj

De største succeser i sortimentet er bukserne og skjorterne, med de usvigeligt selvsikre navne ‘The Perfect Pants’ og ‘The Perfect Shirt’, henholdsvis. Men også deres jakkesæt er populære, til den kommende konfirmant. Udtrykket for sådanne stilfulde, samtidig behagelige, maskuline beklædningsgenstande er jo meget passende ‘Business Casual’.

Noget andet er så, at sortimentet garanteret bliver udvidet forholdsvis hurtigt, i takt med successen. Og mon ikke, at firmaet også introducerer tøj til kvinder i nær fremtid? Men foreløbig gælder det mændene, og der er klart noget sympatisk ved fokus på kvalitet og holdbarhed, til en rimelig pris.

Fysiske butikker og webshop

I Danmark har Shaping New Tomorrow foreløbig fire fysiske butikker, i henholdsvis Aalborg, Aarhus, København og Odense. Og så har de naturligvis deres egen webshop på shapingnewtomorrow.dk. Levering i Danmark er gratis, både til private og til erhverv.