spar penge på elcykler

Spar penge på elcykler

nygaards-sedler.dk
20. september 2019 0 Comment

At spare penge på elcykler er ikke altid nemt. Denne nye typer cykler ligger normalt på mellem 8.000 – 18.000 kroner og kan endda komme op på mellem 21.000 – 78.000 for de populære speed pedelecs, også kendt som ”super elcykler”. Elcykler findes i mange forskellige segmenter indenfor cykler. I dag kan man købe både mountainbikes, citybikes, hybridcykler og endda racercykler med elektrisk pedalassistance. For at spare penge på elcykler kan man med fordel kigge i segmentet af elcykler med forhjulsmotor, da disse modeller oftest er mere prisvenlige end de typisk dyrere elcykler med center- eller baghjulsmotor. Spar penge på elcykler ved at vælge præcis de egenskaber du behøver. Derved undgår du at betale dyrt for funktioner som du måske alligevel ikke rigtig får brugt når det kommer til stykket. Et godt sted at spare penge på elcykler er for eksempel, at vælge det mindst mulige batteri.

I segmentet elcykler med forhjulsmotor har blandt andet mærkerne Brinckers, Victesse, Kildemoes og Cortina et stort udvalg at elcykler hvor der er penge at spare på elcykler. Et andet sted man kan spare penge på elcykler er ved at vælge det billigst tilgængelige batteri til din elcykel. Det mindste i dag ligger på omkring 375 Wh mens det største batteri findes i speed pedelecs og er på hele 1000Wh. Selvom et større batteri giver længere rækkevidde, altså flere kilometer pr. opladning, er et 300 – 400 Wh batteri mere end rigeligt for de fleste behov. Specielt hvis man bruger sin elcykel til cykling på arbejde i byen eller til udflugter i weekenden, er et 400 Wh batteri alt man behøver.

spar penge på elcykler

Her kan du spare penge på elcykler

Hos elcykelspecialisten Hellorider, er der masser af penge at spare på elcykler. For at spare penge på elcykler er det vigtigt at kigge sortimentet af elcykler godt igennem, så man få et godt overblik over udbuddet og priserne på markedet før man køber. Hos Hellorider findes der et kæmpe sortiment som kan filtreres på pris og andre filtre, så det er ekstra nemt at spare penge på elcykler.

Selvom det måske er fristende at købe en brug elcykel fra en privatperson, er der flere fordele i, at købe en elcykel fra en autoriseret forhandler. Derved kan man nemlig få råd og vejledning, samt vigtig vedligeholde med i handlen, så man er sikker på, aldrig at komme til at sidde stille fordi ens nye elcykel ikke fungerer optimalt. Spar penge elcykler ved at købe en god elcykel fra en kendt forhandler fra start, så du ikke kommer til at betale en masse hvis cyklen skal til reparation eller vedligeholdelse. Grundet de elektriske komponenter har en elcykel brug for mere og bedre vedligeholdelse end en traditionel cykel. Spar tid og penge på elcykler ved at lade autoriserede mekanikere om vedligeholdelsen af din nye elcykel. Derved sparer penge på din elcykel og kan cykle omkring alt det du vil, uden at stoppe eller at sætte farten ned.